Zelf verhuizen of een verhuisfirma inschakelen?

Iedereen die wel eens is verhuisd weet het. Verhuizen kost heel veel tijd en organisatie met de nodige stress tot gevolg en zelf verhuizen is goedkoper. Tenminste, in de meeste gevallen. De kosten van tien keer een busje huren kunnen uiteindelijk net zo duur uitpakken als één keer de verhuiswagen laten komen. In veel gevallen is het daarom toch beter om een verhuisfirma in te schakelen. Een verhuisfirma met veel ervaring weet hoe je een verhuizing zo efficiënt mogelijk kan regelen. 

Zoveel kost een verhuisfirma eigenlijk niet

Bij het inhuren denk je al snel aan hoge kosten maar eigenlijk valt dat wel mee. Je verhuizing gaat veel sneller, je hoeft het niet zelf te doen en de verhuizers beschikken over alle benodigde materialen zoals steekkarretjes, verhuisdozen en liften die je anders zelf had moeten huren. Daarnaast beschikken ze over een grote vrachtwagen waarin alle spullen in een keer mee kunnen. Het zou zo maar kunnen dat als je alle kosten bij elkaar optelt die je maakt bij een zelf georganiseerde verhuizing bijna net zo hoog uitkomen als de kosten voor een verhuisfirma.

Een verhuisfirma verzekert de veiligheid van je spullen

Een ander voordeel van het inschakelen van een verhuisfirma voor je verhuizing in Leuven is dat de veiligheid van je spullen gegarandeerd is. Alle spullen worden op een professionele manier ingepakt. Een verhuisfirma heeft hiermee veel ervaring. Hierdoor weten zij precies hoe ze jouw breekbare spullen optimaal kunnen beschermen tijdens het transport. Zo weet je zeker dat de spullen heel op hun bestemming aankomen. Dat is alweer een kopzorg minder.

Montageservice

Nog een voordeel van het inhuren van een verhuisfirma is de montageservice. Bij de meeste verhuisfirma’s kun je grote spullen zoals kasten en bedden door de verhuisfirma laten demonteren en op de nieuwe locatie weer laten monteren. Dit gebeurt vele malen sneller en efficiënter dan wanneer je dit zelf zou doen. Zo kun je gelijk intrekken in je nieuwe woning in Leuven en hoef je je geen zorgen te maken over verloren schroefjes. 

Ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een verhuisfirma in Leuven die ervoor kan zorgen dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt? Kijk dan eens op de website van verhuisfirmajoost.beShare this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.