Waarom iedereen horren in huis zou moeten hebben

De zomer komt er weer aan. Dit betekent lekker weer, langere dagen, maar ook vervelende muggen. Volgens ons is er niets vervelender dan muggen in huis. Maar je wilt eigenlijk wel de ramen en deuren open houden voor verkoeling. We hebben de oplossing! Plaats horren in huis. Er zijn speciale horren voor deuren en ramen en ze komen in diverse formaten. Wij geven je een aantal redenen waarom iedereen horren in huis zou moeten hebben. Want geloof ons, ze zijn echt ideaal!

Geen muggen en insecten meer

Zoals je vast wel hebt gemerkt, zijn muggen het meest actief in de avonduren. Net wanneer jij probeert te slapen. Maar in de zomer begint het vaak pas af te koelen in de avond. De perfecte tijd om je ramen te openen. Met horren in huis kun je de ramen en deuren gerust `s avonds open houden zonder zwermen muggen binnen te laten. Maar ook groter ongedierte en insecten kunnen via jouw raam of deur niet meer naar binnen komen.

Wist je dat er ook luxe horren zijn die niet alleen muggen, maar ook pollen tegenhouden? Ideaal als je last hebt van hooikoorts. 

Goede ventilatie in huis

Frisse lucht in huis is belangrijk, ook in de slaapkamer. Aangezien je ramen en deuren nu open kunt laten staan, word je huis een stuk beter geventileerd. Bovendien is met het raam open slapen in de zomer wel zo prettig, maar ook in de winter is dit prettig. 

Horren zijn kindvriendelijk

Veel mensen denken dat horren niet kindvriendelijk zijn, maar niks is minder waar. De ouderwetse hordeuren van vroeger waren misschien niet allemaal zo gebruiksvriendelijk (je kon makkelijk een vinger tussen de deur krijgen), maar tegenwoordig is de techniek flink verbeterd. Er zijn nu namelijk rolhorren, plissé horren en andere kindvriendelijke varianten verkrijgbaar. Deze slaan niet zomaar dicht en zijn ook makkelijk te openen door kinderen. 

Horren passen in elke opening

Horren zijn verkrijgbaar in standaard maten, maar je kunt ze ook eenvoudig op maat laten maken. Je hebt namelijk vaak geen standaard deuren en ramen in je woning. Ook voor schuifdeuren kun je eenvoudig een hor plaatsen. De dubbele plissé hordeur is dé oplossing voor schuifpuien of tuindeuren. Deze hor is eenvoudig te openen en ook nog eens zonwerend. Bovendien kun je de horren zelf plaatsen of dit door een professioneel bedrijf laten doen. 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.