Verhuizen? Zo pak je het slim aan

Ga jij binnenkort verhuizen? Vaak is dit een super spannende tijd en moet er een heleboel gebeuren. Het is daarom handig om dit op een zo efficiënt mogelijke manier aan te pakken, vooral als je een heleboel moet overhuizen.

Orden je dozen

Wanneer je gaat inpakken kan het best lastig zijn om te beslissen wat in welke doos moet en waar je het precies gaat laten vooral als het heel veel spullen zijn. Om genoeg overzicht te houden is het slim om per kamer dozen in te pakken. Pak bijvoorbeeld 4 dozen die speciaal voor de keuken zijn. Doe hier dan ook alleen keukengerei in en alles wat je in een keuken zou gebruiken. Ga je dan uitpakken dan heb je in ieder geval alles dicht bij elkaar.

Een andere hele handige tip, schrijf met een permanente stift op de doos wat er in de doos zit en orden ze. Met orden ze bedoelen we schrijf er een cijfer op. Stel je hebt zoals eerder gezegd 4 dozen schrijf dan op alle dozen een 1, 2, 3, of 4. Wanneer je dit hebt gedaan is het belangrijk dat je in doos 4 de minst belangrijke spullen legt. In 3 en 2 doe je dit ook. In doos 1 leg je het keukengerei wat je vrijwel meteen nodig hebt als je verhuisd bent. Door al het belangrijke gerei bij elkaar te leggen hoef je niet alles weer uit te pakken en kun je snel bij de spullen die je echt nodig hebt.

Huur een busje of een aanhanger

Wanneer jij zelf alleen een kleine auto hebt kan het verhuizen erg lang duren. Het kan daarom een goede optie zijn om een busje of een aanhanger te huren. Let wel op als je een aanhanger wilt huren zul je ook een grotere auto nodig hebben. Als je deze zelf niet hebt, dan zou je eventueel familie of vrienden kunnen vragen of je een van hun auto’s kunt lenen.

Ga je een busje huren? Hier kan vaak een heleboel in. Vooral veel dozen kun je hierin kwijt. Het is slim om de dozen goed op te stapelen, op die manier kun je vaak nog meer spullen in een keer verhuizen en hoef je dus minder vaak op en neer.

Schakel hulp in

Wanneer je veel moet verhuizen kan het fijn zijn om hier wat hulp bij te krijgen. Probeer daarom een aantal familieleden of vrienden te vragen die jou eventueel kunnen helpen. Veel handen maken immers licht werk. Wanneer je nog wat extra hulp wilt kan het fijn zijn om een verhuisservice in te schakelen. Vaak hebben deze bedrijven ook extra grote bussen of vrachtwagens waar jij gemakkelijk al je spullen in kwijt kunt.

Ben je op zoek naar een verhuisservice bij jou in de buurt, dan kan een zoekterm dergelijke aan Verhuizers Amsterdam een goede optie zijn. Je zult op die manier heel veel verschillende bedrijven vinden die jou kunnen helpen met het verhuizen van jouw spullen.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.