Tijd om te relaxen

U komt net van uw werk, studie of andere bezigheid, komt binnen in uw woonkamer en ploft neer op de bank. De TV wordt opgestart en uw voeten op een voetensteun gezet. Of u pakt juist een goed boek om even te relaxen zonder geluid. Hoe u ook thuis komt of uw dag opvult, het is altijd fijn om te kunnen relaxen hoe en wanneer je wil. Het kan natuurlijk zijn dat je een groot gezin hebt en net dat fijne stukje van de bank al geclaimd is, of dat je een bank hebt die helemaal niet zo relaxed zit of ligt. Dan is het verstandig om rond te kijken naar een ander meubel, zodat u ook echt uw relax moment kunt pakken. Het is een goede investering gezien het bijdraagt aan een ergonomische houding en steun.

Misschien wilt u ook net wat meer comfort bij het zitten en opstaan. Voor een erg fijne en ondersteunende stoel, kunt u denken aan een relaxzetel kopen. Een relaxzetel of relaxfauteuil is een stoel die u op uw gemak laat zitten met eventuele ondersteuning van het hoofd en onderrug. Het wordt soms ook wel ‘luistoel’ genoemd. Door deze ondersteuning te hebben kunt u in een ergonomische houding zitten. Een relaxzetel met een hoge ‘rug’ is bijvoorbeeld erg geschikt als u nek- en of rugklachten hebt. Naast comfortabel ook nog eens erg ideaal! Het is verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en kleuren. Ook voor u is er een geschikte stoel.

Letterlijk een steuntje in de rug

Een variant op de relaxzetel is de sta op stoel, sta stoel of opstastoel, is een stoel die ervoor zorgt dat u gemakkelijk kunt opstaan en ondersteunt u hierbij. Het is een uitgebreidere versie van de relaxzetel door de meerdere functies. Het helpen opstaan wordt gerealiseerd doordat de stoel een sta-op-stand heeft en het kan op maat gemaakt worden. Denk aan persoonlijke voorkeuren voor de rugleuningen en armleuningen. Er zijn verschillende varianten van een sta op stoel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leren bekleding en het is mogelijk om een elektrische aan te schaffen.

Een elektrische sta op stoel biedt u de mogelijkheid aan om met een druk op de knop, als het ware naar voren geleund te worden zodat u geen of minder problemen hebt bij het opstaan. Dit wordt mogelijk gemaakt door een of meerdere motoren die de stoel bevat. Het is voor zowel uzelf geschikt als u moeite heeft met in zitten of opstaan, maar ook als u bezoek ontvangt kan dit als prettig ervaren worden. Wel moet u rekening houden met dat de elektrische stoel aangesloten moet worden aan het stopcontact. U kunt ook kiezen voor een draadloze sta op stoel. Deze werkt dan op een accu.

Relaxen op maat

Samen met de gespecialiseerde werknemers kunt u een sta op stoel of een relaxzetel op maat laten maken. Dat houdt in dat u per stoel kunt kiezen welk model u wil. Als u de model heeft gekozen kiest u het materiaal uit, bijvoorbeeld leder of stoffen. Als kers op de taart kiest u de kleur uit. U kunt ook kiezen of u de stoel draaibaar wil, draadloos en met wielen voor gemakkelijke verplaatsing. Door deze persoonlijke samenstelling zorgt u ervoor dat het altijd past bij uw interieur!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.