Interieur make-over dankzij meubelstickers

Interieur make-over dankzij meubelstickers

Eens in de zoveel tijd vinden veel mensen het tijd om weer eens wat aan hun huis te veranderen. Vaak denken mensen dan al gauw aan een ander interieur of een nieuw kleurtje aan de wand, maar dit kan veel tijd en geld kosten. Je interieur een nieuw likje verf geven is natuurlijk ook altijd een optie om iets aan je interieur te vervangen, maar wat misschien nog leuker en origineler is zijn meubelstickers. Heb je hier nog nooit van gehoord? In deze blog lees je er alles over.

Eindeloze mogelijkheden met meubelstickers

Meubelstickers, ook wel interieurfolie, kun je in alle soorten en maten laten ontwerpen. Van een bar aankleden met een rustieke folie van een houtprint, tot een verouderd meubel een nieuw leven geven met een moderne folie. Het kan allemaal. Je geeft je meubels simpelweg een tweede leven door de oude uitstraling compleet te laten vergeten door een heel nieuw aanzicht! Je kunt ervoor kiezen om afzonderlijke meubelstukken te beplakken of juist voor een heel keukenblok of een hele wand te gaan. Het is dus een ideaal middel om je hele interieur te vernieuwen, zonder de IKEA leeg te kopen.

Hoe breng je deze stickers precies aan?

In dit geval wordt besproken hoe meubelstickers het beste kunnen worden aangebracht. Zorg er allereerst voor dat je vooraf even nauwkeurig meet of de sticker past op de gewenste plaats. Het zou natuurlijk zonde zijn als je hier pas achter komt tijdens het plakken. Daarnaast is het aan te raden om de ondergrond van de meubelsticker even goed schoon te maken, zodat alles netjes stofvrij is.

Plak vervolgens het transferpapier op de klevende zijde van de meubelsticker. Als het transferpapier er goed strak op zit, kun je de sticker op het meubel aanbrengen. Eenmaal op je meubel kun je er met bijvoorbeeld een waterpas overheen wrijven, zodat de luchtbubbels vervagen. Na een paar minuten kun je het transferpapier er ook afhalen en ben je klaar! Super makkelijk dus.

Voor een uitgebreid aanbod aan meubelstickers moet je overigens zeker eens kijken op raamfolie-winkel.nl. Zij helpen eventueel ook met het aanbrengen!

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.