Halfhoogslaper

Halfhoogslaper met glijbaan, hoeveel ruimte nodig?

Halfhoogslaper met glijbaan, hoeveel ruimte nodig?

Halfhoogslaper met glijbaan, dit staat hoog op het verlanglijstje van veel kinderen. Lekker hoog slapen en als je ‘s morgens wakker wordt via de glijbaan de dag beginnen. Daarbij heb je ook nog eens je eigen indoor speeltuin want een halfhoogslaper leent zich ook prima als klimrek.

veiligheid

Omdat alle door ons geleverde artikelen voldoen aan de strengste veiligheidseisen, TUV keuring en NEN normering hoeven bezorgde ouders niet in te zitten over het veiligheidsaspect van de halfhoogslapers. Ook de meerprijs t.o.v. een halfhoogslaper zonder glijbaan is minimaal. Niets staat de aanschaf van een glijbaanbed nog in de weg.

Puntje van aandacht

Heel soms gaat het fout, wij geven op onze site de buitenmaten van de halfhoogslapers en je kunt dan ook vrij gemakkelijk bepalen of het geheel in de ruimte past. Maar let op, onderaan de glijbaan moet je nog wel ruimte hebben om er af te stappen. Je zit op je zitvlak maar je benen steken een eind door. Een halfhoogslaper met glijbaan die te dicht bij de muur staat is niet praktisch en niet veilig.

Creatieve oplossing

Een tijd geleden hadden we een vader die zijn kinderen de halfhoogslaper met glijbaan zo gunde dat hij een gat in de muur maakte waardoor kinderen op de overloop terecht kwamen, Leuk bedacht, prima uit te voeren maar voor veel mensen net een brug te ver.

Vuistregel voor ruimte

Hou onderaan de glijbaan ca. 75 cm ruimte tot de muur dan is een halfhoogslaper met glijbaan leuk, spannend en veilig en staat hij garant voor veel nachten slaap- en veel dagen speelplezier.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.