rolluiken online kopen

3 aandachtspunten wanneer uw rolluiken online koopt

Tegenwoordig regelen we het liefste alles online, ook als het de inrichting van ons huis en erf betreft. Niet iedereen heeft namelijk zin en tijd om verschillende fysieke winkels af te gaan om te kijken of er iets geschikts in het aanbod te vinden is. Bovendien is het aanbod online vele malen groter, en vaak goedkoper. Bij sommige producten voor uw woning is echter maatwerk gewenst. Bij de aanschaf van rolluiken en andere zonwering bijvoorbeeld. Of zijn screens wellicht een betere optie voor u? Lees hier waar u allemaal op moet letten wanneer u zonwering koopt en hoe u voor rolluiken en screens de prijzen laag kunt houden.

Kies tussen rolluik of screen

Kijk ten eerste wat uw precieze wensen zijn. Een screen is namelijk iets anders dan een rolluik. Waar een rolluik de zon en het licht compleet weert, is een screen gemaakt van lichtdoorlatende vezels. U kunt door een rolluik logischerwijs niet naar buiten kijken, terwijl dat met een screen wel kan. De prijzen van screens en rolluiken zijn afhankelijk van de afmetingen, en daarnaast van de functionaliteiten. Maak daarin voor uzelf dus ook een afweging. Wilt u bijvoorbeeld de mogelijkheid een timer in te schakelen voor uw zonwering? Wilt u het systeem bedienen via een wandpaneel of beschikt u liever over een afstandsbediening? Of wilt u zelfs uw luiken kunnen bedienen via een app, dus ook wanneer u op vakantie bent? Dit zijn handige functionaliteiten, maar u betaalt er wel iets extra voor. Daar staat wel een stuk gebruiksgemak tegenover. Bovendien zal uw woning meer waard zijn met zulke extra opties. Overigens is een bijkomend voordeel van een rolluik dat het inbrekers weert. Is dit een punt van zorg voor u, dan is deze optie wellicht voor u de beste.

Screens en rolluiken online kopen = goed meten

Ten eerste is het uiteraard belangrijk dat u een rolluik koopt met de juiste afmetingen. Vaak vindt u op de website die rolluiken, onderdelen en accessoires verkoopt een instructie voor het doen van een goede meting. Twijfelt u of u dit op de juiste manier heeft aangepakt, schakelt u dan een tweede paar ogen en handen in, in de vorm van een handige vriend(in) of buur bijvoorbeeld. U zult zeker niet de eerste zijn die er een paar centimeter naast zit, en met een rolluik opgescheept zit dat net niet past.

 

Koop rolluiken en onderdelen eventueel apart

Soms kunt u bij één aanbieder niet het totaalplaatje vinden dat u zoekt. Of u vindt onderdelen goedkoper bij een andere online of offline aanbieder. Screens prijzen kunnen nogal verschillen, dus een korte speurtocht levert al snel winst op. Zeker wanneer u meerdere rolluiken online wilt kopen. Wat u in dit geval kunt doen, is bij verschillende websites te kijken voor rolluiken en onderdelen. U kunt er ook voor kiezen om uw rolluiken online te kopen, en aan te vullen met passende onderdelen uit de bouwmarkt – of andersom. Zorgt u er ook hiervoor dat de gekozen rolluiken en onderdelen in elkaar passen. Gelukkig kunt u losse onderdelen vaak nog wel retour zenden. Hetzelfde geldt voor sommige rolluiken, wanneer deze een standaard maat hebben.

 

Read more...

Onderhoud, energiebesparing en renovatie: een functionerende VvE is goud waard

Ieder complex dat meerdere appartementen bevat heeft in principe ook een vereniging van eigenaren, oftewel een VvE. De VvE is verantwoordelijk voor het behartigen van gemeenschappelijke belangen van alle woningeigenaren.

 

Deze belangen kunnen vanzelfsprekend uiteenlopen: van regelmatig onderhoud tot budgettering en van algemene ledenvergaderingen tot reglementen die gelden voor gemeenschappelijke ruimtes.

 

Een goed functionerende VvE is essentieel voor tevreden bewoners, voldoende middelen voor tijdig onderhoud en een prettige woonervaring.

 

Onderhoud

Gemeenschappelijke ruimtes verschillen in vorm en maat van complex tot complex. Een sobere gemeenschappelijke ruimte vraagt over het algemeen minder onderhoud, hoewel ook hier een duidelijk plan nodig is om het pand in goede conditie te houden.

 

Wanneer er enige inrichting is, zoals een kleed, meubilair, muurdecoratie of andere zaken, is er doorgaans meer onderhoud nodig.

 

Onderhoud aan onder meer deze ruimtes kan worden vastgelegd in een meerjarenonderhoudsplan. Hierin staat beschreven wat voor soort onderhoud op welk moment moet worden uitgevoerd. Hierbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de begroting. Deze moet sluitend zijn en ruimte overhebben voor onverwachte uitgaven.

 

In een dergelijk plan kan ook ruimte worden gemaakt voor een grotere renovatie, hoewel dit doorgaans met een los plan wordt opgezet.

 

Energiebesparing voor lagere VvE kosten

De kosten van een VvE worden doorberekend aan alle bewoners. Hoe lager de gemeenschappelijke kosten, hoe minder je dus ook kwijt bent met de vaste lasten.

 

Dit kan onder meer door maatregelen te nemen om energie te besparen. Zo kan er worden overgestapt op LED-verlichting, kan bij onderhoud verbeterde of nieuwe isolatie worden aangebracht en kunnen er deals worden gesloten samen met andere VvE’s om goedkoop materiaal in te slaan.

 

Dit laatste wordt meestal gedaan met behulp van een VvE beheerder, een gespecialiseerde partij dit het beheer van het VvE deels of volledig kan overnemen. Deze partijen hebben doorgaans meer contacten en ingangen die het mogelijk maken om tegen een lagere kostprijs onderhoud te laten uitvoeren of materiaal aan te schaffen.

 

VvE beheer uitbesteden zorgt er bovendien voor dat de bewoners minder zorgen hebben over het goed laten functioneren van de VvE.

Read more...

Tips voor het vinden van dé perfecte bank

De bank in je huiskamer is meestal één van de eerste eyecatchers in je interieur. Je visite zit erop, je leest er je boeken en een avondje Netflixen moet er ook op kunnen. Dan kan die maar beter comfortabel zijn, bij de sfeer van je woning passen én het liefst een tijdje meegaan. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuw bankstel? Hier een aantal tips om je op weg te helpen.

 

Stijl

 

Kleuren bepalen grotendeels de sfeer in je huis. Rood is bijvoorbeeld een opzwepende kleur, terwijl groen en blauw juist rustgevend werken. Als je vaak je interieur wil veranderen, is het handig een bank in een neutrale kleur te kopen zoals zwart, beige, grijs of wit. Met sierkussens kun je een neutrale bank altijd opfleuren. Een lichte bank staat door het kleurcontrast erg mooi bij een donkere vloer, maar kan met kinderen (en vlekken) een minder goed idee zijn.

 

Let er qua materiaal op dat natuurlijke stoffen (katoen) slechter tegen vuil kunnen en eerder verkleuren door zonlicht, in tegenstelling tot synthetische stoffen. Op een leren bank zijn vlekken of haren makkelijk te verwijderen; handig als je huisdieren of kinderen hebt. Een afneembare hoes kan ook een oplossing zijn.

 

 

Vorm/Grootte

 

Het aantal gezinsleden bepaalt grotendeels de grootte en het aantal zitplekken. Meet je woonkamer van tevoren goed op en bepaal hoeveel ruimte de bank in beslag mag nemen: hou rekening met een loopruimte van minimaal 60-80 cm. In een minimalistische woning komt een grote bank mooi uit. Heb je echter veel spullen of een kleiner huis, ga dan voor een tweezits op hogere pootjes voor een ruimtelijker effect. Denk bij een groot gezin aan de zitopstelling; door een bank met een fauteuil of extra stoel te combineren, zit je niet op een rijtje naast elkaar.

 

 

Prijs

 

Wat betreft prijzen is een nieuw bankstel over het algemeen niet goedkoop. Het belangrijkste is de kwaliteit; als je ze snel moet vervangen wordt goedkoop al snel duurkoop! Heb je katten met scherpe nagels of kinderen, dan kan een goedkoop bankstel juist een uitkomst zijn. Gelukkig komt Black Friday Nederland er weer aan: op 29 november 2019 gaat heel Nederland los met talloze aanbiedingen en kortingen. Bij bijvoorbeeld Wehkamp Black Friday kun je mooie banken voor fijne prijsjes scoren!

 

 

Comfort

Een comfortabele bank is natuurlijk het allerbelangrijkst. Als je van actief zitten houdt, ga dan voor een bank met een kort zitgedeelte. Wil je relaxen en kunnen wegzakken, ga dan voor een diepere bank met zachte kussens. Als je er ook op wil liggen is een hoekbank ook handig. Ga bij het proefzitten in een winkel precies zo zitten zoals thuis, en niet onnatuurlijk rechtop. Let bijvoorbeeld ook op de zitdiepte en de hoogte van de rug, zitting en armleuningen!

 

Read more...
opstalverzekering

Een inboedelverzekering: waar houdt je rekening mee?

Je interieur maakt echt je huis. Het is kleine weergave van wie je bent als persoon en het is daarom toch iets kostbaars. Toch kan het zo op van de één op andere dag verdwenen zijn door bijvoorbeeld diefstal of brand. Een verschrikkelijke gedachte. Om na zo’n gebeurtenis niet te lang in een leeg huis te zitten, is het handig om je inboedel goed te verzekeren. Toch komt daar nog een stuk meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. We geven hieronder daarom een kort overzicht van enkele dingen waar je rekening mee dient te houden.

Verzekerd betekent niet waarde garant
Niet elke verzekeraar hanteert een waarde garantie. Dit houdt in dat bij schade of diefstal je niet altijd het gehele bedrag van waarde terugkrijgt van de verzekering. Voordat je een verzekering afsluit, moet je hier altijd goed opletten. Na het verliezen van je spullen is het natuurlijk een stuk fijner als je ook een bedrag krijgt van waarde. Dit geldt niet alleen bij een inboedelverzekering. Ook bij het afsluiten van bijvoorbeeld een opstalverzekering, waarbij je verzekerd bent tegen schade van je huis, moet je hier opletten.

Doe niets te vluchtig
Simpelweg een verzekering afsluiten is er niet meer bij. Vaak bestaat een inboedelverzekeringen uit verschillende pakketten. Dus wanneer je een inboedelverzekering hebt afgesloten, betekent dit niet automatisch dat alles gedekt is. Dit is aan de ene kant ook weer een voordeel, want zo kun je een persoonlijk pakket samenstellen, waarbij jij je voornamelijk alleen verzekerd voor de dingen die jij wil.

Verzekeraars verschillen
Verzekeraars kunnen erg van elkaar verschillen, niet alleen wat betreft de waarde garantie, maar ook in de maandelijkse bedragen. Vergelijk verzekeraars daarom altijd goed met elkaar. Maak voor jezelf een top drie van verzekeraars en begin onderzoek te doen. Staan ze echt voor wie ze zeggen dat ze zijn? En hoe is de klantenservice. Ga voor jezelf een checklist af met karakteristieken waaraan een verzekeraar moet voldoen.

Lopende verzekering
Heb je al een verzekering afgesloten? Houdt er dan bij een inboedelverzekering rekening mee dat je op tijd grote veranderingen doorgeeft. Als je de afgelopen maand heel veel nieuwe spullen hebt aangeschaft, zoals dure elektronica of meubels, geef dit dan altijd door aan je inboedelverzekeraar. Op deze manier weet je zeker dat het verzekerde bedrag ook overeenkomt met de waarde van de spullen.

Opzeggen van een verzekering
Sinds 2010 heb je bij het afsluiten van een verzekering standaard een looptijd van 1 jaar. Deze kun je in de tussentijd dus niet opzeggen. Het is daarom echt belangrijk dat je tevreden bent met je verzekeraar. Wanneer het eerste loopjaar is verlopen en je zegt zelf je polis niet op, dan wordt deze door de verzekeraar automatisch verlengd. Deze polis is dan wel elke dag opzegbaar.

Read more...
eiken tafel

De tafel van 2019: de eikentafel

Een mooie tafel, wat is dat nou precies? Ieder jaar zijn er weer nieuwe interieur trends waar men zich door kan laten inspireren. Ditzelfde geldt ook voor tafels. Je zou zeggen dat er niet zoveel verschillende soorten tafeldesigns zijn, maar dat is niet waar. Ieder jaar bruist het van nieuwe tafel ontwerpen, die compleet aangepast zijn op de huidige woontrends. Dit jaar zien we dat de eikentafel razend populair is, maar waarom? Hieronder een korte toelichting.

Hout is al langer in trek
Hout is de afgelopen jaren erg populair. De natuur en het milieu staat de afgelopen jaren steeds meer centraal, waardoor mensen zich ook thuis weer meer verbonden voelen hiermee. Je ziet daarom veel natuurlijke producten terugkomen in het interieur, waaronder dus houtendetails. Bovendien is hout makkelijk te combineren met ander interieur en is daarom vrij tijdloos. Het is dan ook geen wonder dat houtentafels steeds populairder worden, waarvan de eikentafel de echte oogappel is. De gehele tafel hoeft hierbij niet per se van hout te zijn. Je kan er ook voor kiezen om alleen een eikentafelblad te nemen met een stalen onderstel, voor een meer industriële look. Een houtentafel of tafelblad gaat vrijwel met alles samen. Wees dus creatief en maak jouw tafel uniek.

Waarom dan eiken?
Eiken kent één groot voordeel ten opzichte van andere houtsoorten. Bij een eikentafel kun je gemakkelijk zelf de vorm van het tafelblad bepalen. Dit is niet altijd mogelijk bij andere houtsoorten. Je hoeft dus niet per se een rechthoekige tafel te nemen en geeft je meer vrijheid. De rondere tafelvormen worden steeds populairder. Je zou er dus voor kunnen kiezen om een ronde eikentafel aan te schaffen, voor een zachtere uitstraling van je interieur. Naast een ronde tafel, zou je er ook voor kunnen kiezen om alleen de hoeken van de tafel rond te maken of een meer ovale tafel te creëren. De keuze is in ieder geval reuze. Houdt er hierbij wel rekening mee dat een ronde tafel minder goed in een auto past. Meet de tafel daarom van te voren goed op en huur bij een autoverhuur een busje die over de juiste afmetingen beschikt. Je bent er dan in ieder geval zeker van dat de tafel vervoert kan worden.

Ook een duurzame keuze
Het lijkt in eerste instantie misschien niet de meest duurzame keuze, maar een eikentafel is wel duurzaam. Een eikentafel gaat namelijk, indien je dat wil, levenslang mee. Je hoeft dus in principe maar een keer een eikentafel of tafelblad aan te schaffen en je kan er de rest van je leven van genieten. Je zou dan het onderstel af en toe af kunnen wisselen, om zo de tafel na een aantal jaar weer eens een nieuw leven in te blazen. Niet alle houtsoorten gaan zo lang mee en eiken is daarom één van de duurzamere keuzes.

Wil jij nu graag een nieuwe tafel aanschaffen? Wacht dan niet langer! Om geld te besparen op het vervoer zou je via goedkoop auto huren een goedkope auto of bus kunnen huren om daarmee de tafel te kunnen vervoeren. Hoe meer je hier op bespaart, hoe meer je kan investeren in een tafel voor het leven.

Read more...
houten meubelen

Nooit meer zoeken naar het perfecte meubelstuk

De meeste mensen die wel eens een huis of kamer hebben ingericht, zullen het wel herkennen; op zoek zijn naar dat ene perfecte meubelstuk… en het maar niet kunnen vinden. In je hoofd heb je al precies voor ogen hoe het eruit moet zien, waar het komt te staan en welke tapijt er mooi bij past. Maar dan moet je het meubel nog eens zien te vinden en dat kan nog wel een uitdaging worden. Maar we hebben goed nieuws, wij hebben een oplossing voor dit probleem gevonden!

 

Meubels op maat

Als je alle meubelzaken al hebt afgestruind, op zoek naar de perfecte tafel, stoel, badkamermeubel of keuken moet je misschien op zoek naar een andere oplossing. Een meubel op maat laten maken, kan dan uitkomst bieden. Bijna elk meubel is wel op maat te maken.

 

Hoe werkt het?

Goed, je hebt inmiddels besloten om een meubel op maat te laten maken. Maar dan heb je nog de volgende stap, want hoe pak je dat aan en waar kan je terecht?

Vaak kan je bij meubelwinkels wel terecht voor een passende oplossing, maar dit is over het algemeen een aanpassing op de meubels die zij in hun assortiment hebben. Het is daarom slim om naar een ambachtelijke meubelmaker, bijvoorbeeld Petersen Keuken & Interieur, te gaan. Zij weten precies hoe ze een meubel op maat moeten maken, het is immers hun specialisatie.

 

Bij deze specialist en bij andere specialisten is de werkwijze (vaak) als volgt. Allereerst vertel jij wat je graag wilt. Aangezien je dit al precies weet, moet dat niet zo moeilijk zijn! Je kan als je dat fijn vindt ook een tekening of een moodboard meenemen, waarop je extra verduidelijkt wat jouw visie is.

 

Vervolgens zal de meubelspecialist dit ontwerp verder voor je uitwerken en uittekenen, als alles naar wens is gaat de meubelmaker voor je aan de slag! Het verschilt natuurlijk per bedrijf en per meubel hoe lang het maken van het meubel duurt, maar vaak kan je van ongeveer twee weken uitgaan.

 

Duurzaam

Naast het feit dat je eindelijk je langgewenste meubel krijgt, kan je ook nog eens goed bezig zijn. Kies bij het ontwerp van het meubel voor duurzame materialen. Een materiaal dat lang meegaat, is een stuk duurzamer dan een meubel wat je na twee jaar weer moet vervangen. Omdat het gaat om jouw droommeubel, moet lang met het meubel doen geen probleem zijn, toch?

 

 

Read more...

TV Meubels

TV meubels

Het is zo gemakkelijk nog niet om een geschikt TV meubel te vinden. Voor het aanschaffen van een TV meubel zult u rekening moeten houden met een aantal factoren. Hoeveel opbergruimte heeft u bijvoorbeeld nodig? Ook is de plek waar het meubel komt te staan essentieel voor wat betreft de omvang en, in sommige gevallen, ook de vorm van een TV meubel. Ten slotte is bij het aanschaffen van een TV meubel het design ontzettend belangrijk. Door middel van een aantal praktische tips wordt u op weg geholpen tijdens uw zoektocht naar het perfecte TV meubel die perfect aan uw wensen voldoet.

Functie TV meubel

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar welke functie het TV meubel voor u en uw huishouden dient te hebben. Het TV meubel kan bijvoorbeeld gebruikt worden als opbergruimte. Als u veel apparatuur op te bergen heeft, is een ruime TV kast een mooie uitkomst. Kijk maar eens goed rond hoeveel apparatuur u thuis heeft staan. Denk aan Blu-ray spelers, een Playstation, een modem, de ontvanger van uw provider en veelal de grootste verbruiker van opslagruimte in de woonkamer: de stereo installatie. Vaak koopt u een meubel die passend is bij uw televisie, houd dus rekening met het aantal inch van uw TV. Verder kunt u kiezen uit klapdeuren en lades.

Plek televisiemeubel

De plek van uw televisiemeubel is bepalend voor uw keuze. Heeft u een hangende televisie aan een grote muur? Kies dan voor een wandmeubel. Het voordeel van een wandmeubel is dat het er fraai en strak uitziet. Het nadeel is echter dat er vaak weinig opbergruimte beschikbaar is en u dus weer andere meubels voor moet aanschaffen.

Stijl en uitvoering

Misschien is het allerbelangrijkste wel de stijl en uitvoering van uw TV meubel. Niets is mooier dan een interieur dat naadloos op elkaar aansluit. Daarom is het design van uw TV meubel ontzettend belangrijk. Een wit of ivoren TV meubel kan bijvoorbeeld vloeken bij een bruin interieur. Uw gehele woonstijl moet passen bij een TV meubel, een hoogglans TV meubel past bijvoorbeeld niet bij matte tinten in de vloer of muur. Het moet aanvoelen alsof de TV meubel één is met de rest van het interieur, alsof het onlosmakelijk verbonden is met elkaar. Bij een strakke, moderne inrichting is het mooi om gebruikt te maken van glas. Er kan gekozen worden uit verschillende types glas zoals hoogglans of mat glas. Het nadeel van glas is dat het gevoelig is voor schade. Voor een meer klassieke stijl kan een houten TV meubel een mooie uitkomst zijn.

 

Een voordeel van hout is dat er veel verschillende type hout zijn die allen een andere uitstraling hebben, denk bijvoorbeeld aan eikenhout. Het nadeel van hout is dat het veel onderhoud nodig heeft en er snel krassen in het hout kunnen komen. Het is dan ook van essentieel belang dat u een houten TV meubel met een beschermende laklaag koopt, veelal is dit al door de fabrikant gedaan. Bij een industriële look is het erg mooi om te kiezen voor een keramieken TV meubel. Keramiek heeft een prachtige uitstraling door zijn materiaal. Keramiek tegenover hout helemaal krasvrij, wel is het erg breekbaar. Een keramieken TV meubel is over het algemeen iets duurder in de aanschaf.

Read more...

Schoenenkast

Schoenenkast

 

Schoenen zijn een veelgebruikt product. Wist u dat een vrouw in Nederland gemiddeld 23 paar schoenen heeft en een man 6 paar? Het mag dus duidelijk zijn dat een huishouden vele paren schoenen in huis heeft. Reken maar uit wat een gezin bestaande uit 6 personen gemiddeld genomen aan paar schoenen thuis heeft staan. Waar laat je deze schoenen allemaal? Om rommel te voorkomen moet er een mogelijkheid zijn om deze op te bergen. De beste optie hiervoor is natuurlijk een schoenenkast. Om je wat ideeën te geven over de mogelijkheden zullen wij hieronder informatie geven worden over verschillende soorten schoenenkasten.

Verschillende soorten schoenenkasten

Er zijn veel verschillende soorten schoenenkasten te vinden. Hieronder worden de meest bekende schoenenkasten op kleurrijke wijze omschreven. Als eerste is er de barokke schoenenkast. In de meeste gevallen is deze klassiek ogende schoenenkast van hout. In feite is dit een tot schoenenkast omgebouwde barokke kledingkast. Door horizontaal een aantal planken te monteren, krijgt u een ruime kast waar ontzettend veel schoenen in kunnen worden opgeborgen.

 

Een andere efficiënte schoenenkast is een draaikast. U heeft vast wel eens sieraden- of brillenrek in de winkel of etalage gezien. Thuis kan dit ook best handig zijn omdat je de inhoud van de kast zo optimaal benut, het nadeel is wel dat deze kasten prijziger zijn. Dan hebben we nog de inloopkast, die gegarandeerd de favoriet is van elke vrouw. Een inloopkast biedt de mogelijkheid enorm veel schoenen op te bergen. Het nadeel is wel dat er een aparte kamer voor moet worden vrijgemaakt. Een uitschuifbare kast is ideaal in combinatie met een kledingkast. Wel heeft u hier een lange kast voor nodig. Een bekende schoenenkast is de ladenkast. Deze kast is niet opvallend en kom je veelal tegen in de gang, wat een voordehandliggende plek is om schoenen te pakken voor u de deur uit gaat.

Ruimtegebrek?

Als u last van ruimtegebrek heeft zijn er veel opties om efficiënt gebruik te maken van het beetje ruimte dat u nog over heeft. Zo kan een schoenenkast met spiegel een mooie uitkomst zijn. Heeft u wel eens nagedacht over hoe u de ruimte onder de trap goed kunt gebruiken. Vaak is hieronder veel bergruimte te vinden, een ideale plek voor een schoenenkast. Schuifladen onder de trap kunnen een mooie oplossing zijn. Een andere praktische oplossing is om uw schoenen onder het bed te plaatsen, hiervoor kunt u bijvoorbeeld lades met wieltjes aanschaffen. Onder in de kledingkast kan ook vaak ruimte gemaakt worden om nog een paar schoenen op te bergen. Schoenenrekken worden tegenwoordig ook veel gebruikt, deze kunt u tegen de wand plaatsen. Tegen de wand zijn er meer opties, zoals planken. Planken kunt u zelf eenvoudig aan de muur monteren.

Prijzen

Omdat kasten van veel verschillende soorten materialen zijn gemaakt lopen de prijzen erg uiteen. Ook het soort schoenenkast speelt hier een grote rol in. U kunt zich voorstellen dat kunststof draai kast in de regel goedkoper is dan een antieke, barokke schoenenkast. Als het gaat om materiaal kan een design steigerhouten schoenenkast weer aanzienlijk duurder zijn dan een kunststof kast bij een vooraanstaande groothandel.

Read more...

Salontafels

Salontafels

Een salontafel is onmisbaar in het interieur. Dit komt doordat een salontafel ontzettend veel wordt gebruikt. Ook kan de salontafel dienen als opbergruimte voor afstandsbedieningen, boeken, tijdschriften en andere spullen. Hierdoor is er een ruime keuze in het aanschaffen van salontafels. Zo lopen de prijzen van salontafels sterk uiteen. Dit geldt ook voor het design, ze zijn te verkrijgen in allerlei stijlen, kleuren en vormen.

Design

Het design is misschien wel het allerbelangrijkste bij het uitzoeken van een salontafel, u wilt immers dat uw salontafel er goed uit ziet. Het is daarbij ook erg belangrijk dat de salontafel past bij het interieur van uw huis. Zie de salontafel daarom ook niet als los onderdeel van uw interieur en wees kritisch. Een salontafel in het zwart past bijvoorbeeld niet goed bij een paars interieur. Buiten kleur om verschilt het design van een salontafel enorm. Zo kan een salontafel zijn gemaakt in een rechthoek of een vierkant. De rechthoekige salontafel kan een mooie uitkomst zijn als u een salontafel wilt. Hierbij moet u wel rekening houden met de grootte van uw woonkamer en de vorm van uw bank. In een studentenkamer is een rechthoekige salontafel vaak ideaal omdat deze smal en lang is.

 

Het voordeel van rechthoekige salontafel is dat deze vaak eenvoudiger in elkaar steken. Hierdoor kunt u dit soort salontafels vaak tegen een lage prijs aanschaffen en is er veel keuze.  Een vierkante salontafel past vrijwel bij elk interieur. Hierbij geldt dat net zoals bij de rechthoekige salontafel er veel keuze is en dat u deze tegenover een lage prijs kunt aanschaffen. Een ronde salontafel kan erg fraai zijn als u veel rechte vormen in huis heeft. Deze ronde vorm doorbreekt deze strakke lijnen. Hierdoor krijgt u een mooi effect en een warme sfeer in de woonkamer. Het nadeel is dat deze tafels in de aanschaf vaak duurder zijn, dit komt doordat een ronde tafel lastiger te maken is dan een rechthoekige of vierkante tafel.

Een of meerdere salontafels

Omdat salontafels in allerlei maten gekocht kunnen worden, kunt u er ook voor kiezen om meerdere kleine tafels aan te schaffen. Een mooie combinatie is bijvoorbeeld drie ronde kleine tafels welke allemaal een aparte hoogte hebben. U kunt de tafels dan schuin onder elkaar schuiven, dit geeft een authentieke en originele look. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor twee kleinere tafels te kiezen. Voor een strakke look kunt deze dan vlak voor elkaar neerzetten.

Materiaal

Salontafels zijn gemaakt van allerlei materialen. Het is belangrijk dat u het materiaal van uw salontafel zorgvuldig uitkiest. Een glazen salontafel kan erg mooi zijn als u een open gevoel wilt creëren in de woonkamer. Houdt er wel rekening meer dat glas breekbaar is, met jonge kinderen is dit misschien een minder goede optie. Tegenwoordig zijn er ook veel kunststof salontafels op de markt te vinden. Het voordeel is dat deze moeilijk te beschadigen zijn en vaak een lage prijs hebben. Het meest gebruikte materiaal voor een salontafel is hout. Hout heeft echter wel onderhoud nodig.

Read more...

Gordijnen goedkoop

Gordijnen goedkoop

Wilt u gordijnen goedkoop aanschaffen? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres op Doehetbudget.nl. In onze webshop kunt u veel verschillende soorten gordijnen bestellen. Doordat er zoveel verschillende soorten gordijnen zijn, is er voor iedereen wel een mooi gordijn te vinden. Elk soort gordijn heeft zijn eigen voordelen. Zo zijn vitrage gordijnen bijvoorbeeld zeer geschikt wanneer u een ruimtelijk effect wil creëren. Bij Doehetbudget.nl hebben we een ruim assortiment gordijnen. Wanneer u op zoek bent naar een gordijn op maat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken de gordijnen namelijk volledig voor u op maat, waardoor u een gordijn krijgt dat perfect aansluit bij uw wensen en het interieur van uw woning.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer u gordijnen bestelt bij Doehetbudget.nl, kunt u zeker zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij maken de producten zelf voor u op maat. Doordat wij de producten zelf maken, kunnen wij de gordijnen tegen erg scherpe prijzen aanbieden. Bovendien hebben we hierdoor ook de kwaliteit in eigen handen. Bij ons betaalt u tot 70% minder dan in de winkel, terwijl u dezelfde kwaliteit krijgt. Dit geldt overigens niet alleen voor onze gordijnen, maar ook voor de andere raamdecoraties die aangeboden worden op Doehetbudget.nl.

Verschillende gordijnen

Bij Doehetbudget.nl hebben we verschillende soorten gordijnen.  U kunt bij ons kiezen tussen vitrages, inbetweens en overgordijnen. Er zijn tientallen verschillende stoffen waarvan we deze gordijnen kunnen maken. Doordat u zelf de stof kunt kiezen, krijgt u altijd een gordijn dat goed bij u past. De gordijnen worden volledig op maat gemaak en u kunt dus zelf aangeven welk formaat de gordijnen moeten hebben. U kunt er overigens ook voor kiezen om de stof los (mee) te bestellen.

Op maat gemaakt

Behalve dat u het soort gordijn en het formaat uitkiest, heeft u nog meer keuze. Zo beslist u bijvoorbeeld wat voor plooien het gordijn moet hebben. Zo oogt een vlinderplooi bijvoorbeeld erg luxe. Overigens kunt u ook een embrasse kiezen en bepaalt u zelfs aan welke zijde(s) van het gordijn de stof hangt als u de gordijnen opent. Doordat u zo ontzettend veel keuze heeft, ontstaat er uiteindelijk een gordijn dat echt helemaal bij u past. Bestelt u gordijnen voor meerdere ruimtes in huis? Dan kunt u aangeven dat er een referentie op de doos geplaatst wordt, zodat u direct weet welke doos voor welke ruimte bedoeld is.

De beste service

Kiest u voor Doehetbudget.nl? Dan kunt u zeker zijn van de beste service. Zo maken wij het kiezen bijvoorbeeld graag makkelijker voor u, door gratis kleurstalen naar u op te sturen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de verschillende stoffen waaruit u kunt kiezen. Wilt u onze producten het liefste met eigen ogen kunnen zien? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom in Alkmaar. Heeft u een keuze gemaakt? Wij bezorgen de gordijnen gratis in België en Nederland. Binnen 9 tot 14 werkdagen heeft u de gordijnen op maat in huis. Klanten beoordelen Doehetbudget.nl gemiddeld met een 9,4.

 

Heeft u graag advies bij het kiezen van een geschikt gordijn? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten hebben veel ervaring en kunnen u adviseren wanneer u een keuze wilt maken. Wij weten precies welk type gordijnen het beste aansluit op uw wensen. Wilt u meer privacy in huis of wilt u de gordijnen vooral als decoratie? De eigenschappen van iedere stof worden duidelijk vermeld, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Voor ieder doel hebben we bij Doehetbudget.nl geschikte raamdecoratie. U kunt de gordijnen goedkoop en eenvoudig bestellen via onze webshop.

Read more...