Fotokaders bestellen? Let dan hierop!

Heeft u net een nieuwe woning en wilt u deze wat meer aankleden en meer als ‘huis’ laten voelen? Of misschien bent u de huidige inrichting van uw woning zat en wilt u dit in het geheel veranderen? Dan kan het voorkomen dat u ervoor kiest om fotokaders te bestellen die helemaal passen bij de door u gewenste stijl. Is dit inderdaad het geval? Dan zijn er uiteraard een aantal elementen om rekening mee te houden. Welke dit precies zijn? Dat lichten wij u graag toe in dit artikel!

Het formaat van de fotokaders

Fotokaders zijn te verkrijgen in een enorm scala aan formaten en stijlen. Dit formaat is een cruciaal punt bij de aanschaf van dergelijke kaders, ook wel lijstjes genoemd. De meest gangbare maten hiervoor zijn A4, A3, 40x60cm, 30x40cm en 15x20cm. 

Combineren

Uiteraard is het niet altijd nodig om elke dezelfde fotokaders te bestellen. In veel gevallen is het erg leuk om meerdere formaten en soorten door elkaar heen te gebruiken. Dit is echter wel enorm afhankelijk van uw smaak en de stijl die u in huis wenst te realiseren. Hou er, wanneer u meerdere formaten gaat combineren, wel rekening mee dat het geheel over het algemeen niet té druk moet gaan worden. Hou de stijl dus wel dicht bij elkaar en zorg dat het totaalplaatje overzichtelijk blijft.

Is er een alternatief voor een fotokader?

Toch kan het ook voorkomen dat u helemaal niet op zoek bent naar een ‘standaard’ fotokader en dat u dit toch liever iets anders aanpakt. Wat hiervoor een mooie oplossing zou kunnen zijn? Een passe partouts van meerdere foto’s. Wilt u meerdere foto’s in één lijst tonen? Dan kunt u een passe partout bestellen die als standaard wordt geleverd, maar u kunt er ook voor kiezen om er één op maat te maken. Op deze manier heeft u een écht uniek stuk in huis met uw eigen twist.Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.