Een paar van de laatste woontrends van 2021

Verhuizen kan altijd erg leuk en spannend zijn. Er komt ook veel bij kijken. Van verhuisdozen inpakken en muren verven tot je tuin onder handen nemen en nieuwe meubels kopen. Keuzes maken zoals welke vloer je in je huis wilt, welke kleur op de muur en welke meubels zijn erg lastige keuzes. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende dingen op de markt waaruit je kunt kiezen dus een keuze maken wordt steeds moeilijker. Wij gaan je helpen die keuze iets makkelijker te maken door een paar van de laatste woontrends van 2021 voor je op een rijtje te zetten.

Lichte houtsoorten

Lichte houtsoorten worden natuurlijk al een poos gebruikt in het interieur. Het was echter voorheen iets dat vaker voorkwam in huizen met een landelijke stijl. Maar tegenwoordig zien we steeds vaker de lichte houtsoorten terugkomen in moderne en industriële woningen. Bamboe en licht eikenhout zijn de twee meest gekozen soorten. Deze komen terug in een houten visgraat vloer (wat ook een woontrend is dit jaar), in houten plafondbalken maar je ziet ook steeds vaker houten accenten in stoelen- en tafelpoten.

Velvet

Velvet (oftewel fluweel) is een stof die een comeback maakt. Het is een ontzettend zachte stof die lekker aanvoelt en comfortabel zit. Velvet banken zie je nog niet zo vaak voorbij komen omdat dit toch wat spannender is. Wat wel een opmars maakt is de velvet eetkamerstoel. De by boo stoel is hier een goed voorbeeld van. Ze geven een chique uitstraling in je huis en ze komen in allerlei kleuren, soorten en maten. Je kunt ze dus gemakkelijk afstemmen op jouw interieur en smaak. Kleuren zoals oud roze, oker geel en donkergroen zijn veelgekozen kleuren. Daarnaast kun je kiezen of je een barkruk wilt, een stoel met leuningen of juist een wat simpeler model.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.