Een echt uniek relatiegeschenk

Heeft u een eigen bedrijf en geeft u uw zakelijke relaties graag relatiegeschenk? Vooral rond de kerstperiode is een dergelijk geschenk een veel voorkomend presentje van een verkopende partij aan een kopende partij. Wilt u echter eens écht indruk maken op uw relaties? Dan hebben wij voor u het perfecte relatiegeschenk gevonden!

Een mok, zak snoep of een fles wijn

In de meeste gevallen kiezen bedrijven vaak voor eenzelfde soort cadeau wanneer het gaat om een relatiegeschenk. Denk aan een mok, een zak snoep of wellicht een flesje wijn als het een goed jaar is geweest. Uiteraard is hier helemaal niets mis mee en mag een gegeven paard nooit in de bek gekeken worden, maar erg speciaal is het in al deze gevallen niet bepaald. Veel relaties krijgen meerdere van dergelijke geschenken en het wil soms zelfs voorkomen dat exact dezelfde geschenken binnen komen. Wellicht dus tijd om eens op te gaan vallen tussen alle presentjes?

Relatiegeschenken

Zit u in een lucratieve branche en heeft u iets meer ruimte in het budget om te besteden aan de relatiegeschenken? Dan is het wellicht eens de moeite waard om naar een heel ander soort geschenk te gaan kijken. Iets dat men écht bij blijft en wat hij of zij wellicht wel in hun kantoor neerzet of ophangt. Wij doelen hier natuurlijk op kunst. Uiteraard is kunst een erg breed begrip en zijn relatiegeschenk niet altijd een succes. Wilt u echter écht scoren bij uw relatie? Dan is Kunst van Artihove altijd een aanrader als relatiegeschenk.

Sculpturen als geschenk

Eén van de veel gekozen relatiegeschenk uit het aanbod van Artihove zijn de sculpturen. Sculpturen zijn er in alle vormen en maten en komen vaak enorm luxe over. Direct een geschenk waarvan een relatie onder de indruk is. Nog mooier? De sculpturen hebben vaak de mogelijkheid om een mooi verhaal te vertellen. Ideaal!
Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.