design bureaustoelen

Design bureaustoelen; de laatste trends!

Design bureaustoelen; de laatste trends!

Aan het zoeken naar nieuwe design bureaustoelen? Je wilt natuurlijk wel het hipste model dat helemaal bij de laatste trends past. Daarom hebben wij de laatste trends op het gebied van design bureaustoelen verzameld. Lees hieronder welke bureaustoel trends er op dit moment zijn.

Frisse en zachte tinten

Op het gebied van kleuren veranderen de laatste trends continu. Echter zien we dit jaar dat er veel gekozen wordt voor zachte en frisse kleuren. Van fris mintgroen tot zachte pasteltinten. Naast het warme effect zorgen deze kleuren ook voor frisheid in de ruimte. Onze verwachting is dat deze trend nog wel een tijdje meegaat. Design bureaustoelen zijn ook verkrijgbaar in deze mooie kleuren.

Minder is meer

Basic design bureaustoelen zijn enorm populair door het “minder is meer” principe dat je deze tijden overal tegenkomt. Kiezen voor neutrale kleuren als zwart, wit, naturel en grijs is dan ook altijd een goede keuze. Minimalistische design bureaustoelen worden dan ook steeds populairder.

Robuuste modellen

Afhankelijk van de rest van je inrichting zijn robuuste design bureaustoelen enorm populair. Zeker in een minimalistische ruimte kan een robuuste en stoere bureaustoel een echte eyecatcher zijn. Robuuste modellen zorgen voor een industriële look en daarnaast zijn dit vaak ook de stevige modellen! Deze trend is dus niet alleen leuk en hip, maar ook nog eens praktisch.

Natuurlijke uitstraling

Meubels met een natuurlijke uitstraling zie je tegenwoordig in ieder interieur. Ook als het gaat om design bureaustoelen zijn stoelen met een natuurlijke uitstraling enorm populair. Kies bijvoorbeeld voor een bureaustoel met hout, metaal, leer of grof linnen voor een natuurlijke uitstraling.

Zwart-wit bureaustoelen

Wil je een tijdloze bureaustoel die naar verwachting altijd hip zal blijven? Kies dan voor zwart-wit design bureaustoelen. Ook anno 2019 zijn zwart-wit stoelen nog steeds populair. Het voordeel om te kiezen voor deze trend is dat de stoelen jarenlang hip zijn en binnen ieder interieur passen.

Trend: zit-sta bureau

Ook is het tegenwoordig steeds populairder om te kiezen voor staand werken aan een zit-sta bureau. Voor de momenten dat je zit heb je natuurlijk een goede bureaustoel nodig, maar de bedoeling van zo’n bureau is dat je regelmatig even staand aan het werk gaat. Dit is goed voor je gezondheid en voorkomt rugklachten. Een echte aanrader die wij niet konden weglaten in dit artikel. Als je op zoek gaat naar een goede bureaustoel is het verstandig om tussen alle design bureaustoelen een verstelbaar model te vinden. Hoe meer je de stoel kan aanpassen, hoe beter en gezonder de zithouding.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.