De juiste accenten in uw interieur: deurklinken

Het is een kleine investering, maar het aanbrengen van  deurbeslag is belangrijk voor het veilig houden van uw huis en het beveiligen van uw woning. Deurkrukken zullen ook de uitstraling van een kamer verbeteren. Het vinden van het juiste deurbeslag voor uw deuren en voorkeuren zal gemakkelijker zijn als u een duidelijk idee heeft van waar u op moet letten.

Wat voor type deurbeslag is er?

Een van de populairste manieren om een deurklink op maat te maken is het gebruiken van een rozet. Door het gebruik van rozetten kunnen de klinken op een stijlvolle manier afgewerkt worden. Deze rozetten kunnen verschillende vormen hebben, zowel vierkant als rond maar ook ovaal bijvoorbeeld. Meestal wordt de rozet eerst aangebracht op de deur en wordt vervolgens de deurklink gemonteerd.

Hebben deurklinken een standaard maat?

Het meten van de deur is de volgende stap. Om dit te doen, meet u van de rand van de deur tot het midden van de deurknop / handgreep. De standaarden afmetingen in de industrie zijn 44 mm / 57mm / 82mm / 107mm / 130mm.  In het ideale geval kiest u de afstand die de deurkruk in het midden van de deur plaatst. 

Hoe vind je het juiste deurbeslag?

Deurklinken hebben een belangrijke functie en u wilt er zeker van zijn dat u er een koopt die de klus kan klaren. Een laatste overweging waar u dus rekening mee moet houden is het merk deurkruk dat u aanschaft. Om u te helpen erachter te komen welke merken de beste reputatie in de ruimte hebben, Is het goed om te kijken naar beoordelingen van klanten over deurknoppen die door een aantal belangrijke merken worden verkocht.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.