barkrukken

Barkrukken en Barcelona chair

Barkrukken en Barcelona chair

Een tijd lang zag je de barkrukken niet meer terug in onze woningen, maar vandaag de dag zijn de barkrukken weer helemaal terug van weggeweest. De krukken passen weer thuis binnen je interieur en zijn moderner dan ooit!

De styling heeft flink om zich heen gegrepen als het gaat om iets relatief simpels als de barkruk. Een barkruk mag nu hip zijn met een leren bekleding en metalen poten. Het design is vaak strak en modern en past zo thuis in een moderne eilandkeuken. Laat jouw gasten plaats nemen in de keuken en genieten van de geuren en sensaties die vrijkomen tijdens het koken. Betrek ze in de gezelligheid met je eigen barkrukken.

Barkrukken van hout.

Een combinatie van leer en metaal is natuurlijk een prachtige vormgeving. Maar barkrukken van hout mogen absoluut in een minimalistische moderne woning geplaatst worden. Modern kan massief hout absoluut zijn met de juiste vormgeving.

De houten barkrukken kunnen eventueel ook weer een klassiek uiterlijk geven aan een woning. Plaats ze gerust in de woonkamer aan de rand van de bar of ga opzoek naar een unieke mix van metaal en hout als eye catcher in je keuken. Je merkt al snel wat een succes is en wat misschien iets minder bij de inrichting van je woning past.

Barcelona chair als eye catcher.

Het ultieme zitcomfort in een woonkamer is met recht de Barcelona Chair. Naast het feit dat het echt genieten is zodra je in de comfortabele leren kussens zakt heb je te maken met een echte eye catcher. De Barcelona Chair mag absoluut gezien worden in je woning en mag bijna niet meer ontbreken in het moderne design van vandaag de dag.

Een stukje design dat allemaal jaren geleden begon in Spanje. Hier was een moderne ontwerper opzoek naar een nieuwe troon voor de Spaanse koning. De Barcelona Chair was het ultieme resultaat dat nu vandaag de dag in je eigen woning geplaatst akn worden.

Barcelona Chair replica.

Vandaag de dag kunnen we een Barcelona Chair replica in huis halen. De echte troon kost natuurlijk duizenden euro’s. Maar voor een paar honderd euro haal je een officiële replica in huis voorzien van luxe leer en hetzelfde zitcomfort als de Spaanse koning.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.